Anmäl dig till Cirio Transaction Week 2024  

Under fem seminarier får du ta del av insikter och perspektiv från ledande experter och beslutsfattare som hjälper dig att ta bättre beslut på transaktionsmarknaden. Seminarierna är kostnadsfria, du kan välja att delta på plats eller digitalt. 
 
 
Måndag: Vad behövs för att stärka Sveriges konkurrenskraft? 
Finanserna, Sverigebilden, hoten och investeringsklimatet är fokus för dagens omvärldsanalys, där vår kunniga panel ger dig en uppdaterad bild.  

Tid och plats: kl 09.30 - 11.30 GT30, Grev Turegatan 30 (frukost från 8.30, lunch efter seminariet) 
 
Tisdag: Världens syn på investeringar i Sverige 
Med avstamp i måndagens omvärldsanalys får du en fördjupad inblick i det svenska investeringsklimatet, av en mycket namnkunnig panel. 
 
Tid och plats: kl. 8.30 - 09.45, Cirio, Biblioteksgatan 9 (frukost från kl. 7.30)
 
Onsdag: Faran över på fastighetsmarknaden?  
Det osäkra omvärldsläget, räntorna, elpriserna och lågkonjunkturen skakar fastighetsmarknaden men krisen har inte kommit. Vår kunniga panel ger sin syn på dessa frågor.
 
Tid och plats: kl. 8.30 - 09.45, Cirio, Biblioteksgatan 9 (frukost från kl. 7.30)
 
Torsdag: Hållbara investeringar med bibehållen avkastning – är de möjliga?  
Vilken ledstjärna gäller: vinstmaximering för företaget eller ekologisk och social hållbarhet? Vår namnkunniga panel ger sin syn på hållbara investeringar och hur de kan bli en möjlighet.
 
Tid och plats: kl 16.00 - 17.15, Cirio, Biblioteksgatan 9 (välkommen från 15.30, mingel med AW efter seminariet)
 
Fredag: Att investera i och bygga framgångsrika life science-företag 
Hanteringen av de föränderliga regulatoriska kraven och tillgång till ett starkt ekosystem är bara två av framgångsfaktorerna i life science-sektorn. Vår meriterade panel hjälper dig att förstå dem bättre.
 
Tid och plats: kl 10.30 - 11.45, Cirio, Biblioteksgatan 9 (fika från 10.00, lunch efter seminariet)

 

För mer information om Transaction Week 2024 och respektive dag, vänligen klicka här.

 

Cirio Transaction Week är kostnadsfritt. Anmälan är inte bindande och gäller hela veckan, du väljer själv hur många seminarier du vill delta på. Detta gäller inte om du vill delta på plats under måndagen, då debiteras icke närvarande personer 200 kr.


Vid frågor, kontakta event@cirio.se 

Varmt välkommen önskar Cirio Advokatbyrå!

 

 

Anmäl dig här

Säkra din plats om du vill närvara fysiskt, observera att antalet fysiska platser är begränsade. Var noga med att kryssa för vilken eller vilka dagar du vill närvara. Din anmälan gäller även de digitala sändningarna alla dagar.Tack för din anmälan!

 

 

 

cirio.se

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att få ytterligare insikt om hur Transaction Week ser ut? Titta på videon till höger från förra årets event.

* När du anmäler dig till ett evenemang behandlar Cirio Advokatbyrå AB dina personuppgifter för att hantera ditt deltagande. Uppgifterna kan även komma att användas för utskick av information om kommande evenemang. Vidare kan fotografier och film från evenemanget, där du kan förekomma, användas för dokumentation samt marknadsföring av framtida evenemang. Genom att kryssa i rutan ovan godkänner du att ditt namn och fotografier och film från evenemanget, där du kan förekomma, används i framtida marknadsföring av Cirios evenemang. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har här. Om du har anmält att du ska delta på plats på måndagen och får förhinder behöver du avanmäla dig till event@cirio.se, icke närvarande personer som inte lämnat återbud debiteras 200 kr.

 

Vid frågor, kontakta event@cirio.se